Celjska regija
V modelu partnerskega kmetovanja vabimo tako potrošnike kot ekološke kmetije.
Člani združenja ekoloških pridelovalcev in predelovalcev Deteljica smo za zainteresirane, v Celju, Velenju in Slovenj Gradcu vzpostavili ponudbo lokalno pridelanih ekoloških živil, predvsem zelenjave. Posredovanje zelenjave in ostalih ekološko pridelanih živil poteka na nivoju v naprej pripravljenih zabojčkov s sezonsko svežo zelenjavo in sadjem.
Za tovrstno ponudbo se je odločilo več kmetij.  Predstavitev partnerskega kmetovanja bo v  vsaki omenjeni občini. 

V primeru, da se želite na ta način oskrbovati z ekološko pridelano zelenjavo, sadjem in drugimi ekološko pridelanimi živili, Vas vabimo, da se nam pridružite in si ogledate sezonsko ponudbo zelenjavnih zabojčkov, kjer se lahko dogovorite za dobavo in jih  prevzamete na dogovorjenem razdeljevalnem mestu prevzamete.
Kmetije, ki nudijo zabojčke z ekološko pridelano zelenjavo in sadjem;

Ekološka kmetija Očko, Očko Katarina, Zg. rečica 1, 3270 Laško; Tel. 070 419 094 , e-pošta: katarinaocko@gmail.com
Kmetija se razprostira v lepi dolini Rečica, pod Šmohorjem v občini Laško. Ukvarjajo se s pridelavo in predelavo zelenjave in sadja v marmelade in sokov. Stara visoko debelna drevesa starih sort jabolk dajejo žlahtne sadeže, ki jih predelajo v sadne sokove, jabolčnik in kis. Na njihovih policah imajo tudi domače marmelade iz ekološko pridelanega sadja, polnovredno pšenično, ajdovo in moko iz bele koruze. Sestava košarice; v zabojčkih nudijo sezonsko zrelo zelenjavo in sadje.

Združenje ekoloških pridelovalcev in predelovalcev - Deteljica


Trnoveljska Cesta 1
3000 Celje

T: 051 331 963
E: info@ekodeteljica.si

Kontaktirajte nas >
Znak EU za ekološko kmetijstvo
 

Z brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.