Eko zabojček 


Nudimo Vam enkratno možnost, da si izberete ekološko kmetijo s katere boste redno ali občasno prejemali svežo ekološko zelenjavo in ostale pridelke. Brez posrednikov in transportnih poti. Z ljubeznijo pridelano, v istem dnevu dobavljeno. Živa lokalno pridelana ekološka hrana samo za  Vas.

V zadnjem času se vse bolj zavedamo pomena zdravega načina prehranjevanja, v katerega nepogrešljivo sodijo tudi ekološko pridelana živila. Ker je pri tem pomembna svežina pridelkov in visoka kakovost pridelanih živil, si tako v svetu, kot tudi v Sloveniji vse bolj utirajo pot načini oskrbovanja z živili, ki lokalno povežejo pridelovalce - kmete in potencialne kupce v odvisno povezavo, kjer z vzajemnim sodelovanjem pridobivajo vsi vključeni. Tako se tudi v Sloveniji vse bolj vzpostavljajo tovrstne povezave, ki pa bodo končno vodile v tako imenovano Partnersko kmetovanje.

Tudi člani združenja ekoloških pridelovalcev in predelovalcev Deteljica želimo, zainteresiranim ponuditi lokalno pridelana ekološka živila, na nivoju zabojčkov ekološko pridelanih živil. Za tovrstno ponudbo se je odločilo 5 kmetij, ki vam bodo lahko v prihodnje ponudile sezonsko zelenjavo, sadje in druga živila pridelana na kmetijah.
V primeru, da se želite na ta način oskrbovati z ekološko pridelano zelenjavo, sadjem in drugimi ekološko pridelanimi živili, vas vabimo, da se nam pridružite na prvem informativnem sestanku.
Na tem sestanku vam bomo podrobno predstavili idejo prodaje ekoloških živil v zabojčkih, možnosti sodelovanja, aktualno ponudbo ekoloških živil, ki jih bodo lahko kmetije ponudile v prihajajočem obdobju, ceno zabojčka in način sodelovanja.


Posredovanje zelenjave in ostalih ekološko pridelanih živil bo potekalo na nivoju v naprej pripravljenih zabojčkov s sezonsko svežo zelenjavo in sadjem.

Združenje ekoloških pridelovalcev in predelovalcev - Deteljica


Trnoveljska Cesta 1
3000 Celje

T: 051 331 963
E: info@ekodeteljica.si

Kontaktirajte nas >
Znak EU za ekološko kmetijstvo
 

Z brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.